Afbeelding
Foto:

Legends of Pop in schouwburg

Ysselsteyn | Muziekvereniging De Peelklank uit Ysselsteyn verzorgt op zaterdag 9 december Legends of Pop in Schouwburg Venray.

De vereniging viert hiermee haar zeventigjarig bestaan. Het wordt een ruim twee uur durend programma in de grote theaterzaal van de schouwburg met een selectie van muziek uit de Top 2000. Daarbij komen bijna alle genres in de popmuziek
voorbij.

De muzikale basis van de avond is in handen van de fanfare onder leiding van Geert Nellen uit Kronenberg en het percussie-ensemble onder leiding van Guido Pouwels uit Budel. In totaal verzorgen zo'n 65 muzikanten als aparte groepen een optreden, maar ze voeren ook gezamenlijk diverse nummers uit.

Deze groepen worden aangevuld door een combo met Sandra Claessens (toetsen), Sten Jacobs (basgitaar) en John Franssen (gitaar). De zang komt van Suzan Spreeuwenberg uit Ysselsteyn, Ria Linders-Deters uit Ysselsteyn, Pim Weijs uit Leunen, Gijs Meijer uit Cuijck en Henk Deters uit Ysselsteyn. De presentatie ligt in de handen van Francis van der Hoff en Willy Janssen. In het voorprogramma vanaf 19.15 uur is er in de foyer een optreden door het Opleidingsorkest onder leiding van Rob Jacobs uit Oirlo en JES (Jeugd Ensemble Slagwerk) onder leiding van Rob Haegens uit America.

Entreebewijzen zijn verkrijgbaar via de kassa bij de Schouwburg en via www.schouwburgvenray.nl.

Foto: Suzan Spreeuwenberg uit Ysselsteyn.