Wintercircus

Venray | Boltini-telg Arlette Hanson reist met haar Wintercircus door heel Nederland en België. Niet in een tent, maar in theaters. Woensdag 13 december is de nieuwe show Fraaie Fratsen! om 15.00 uur te zien in Schouwburg Venray.

Wintercircus Arlette Hanson brengt een eigentijds circustheater op de planken. Er ligt geen piste vol zaagsel op het toneel, er staat een compleet pretpark: Fratsenland. Messen vliegen door de lucht. Hoeden vliegen door de lucht én veranderen in een kikker. Er worden handstanden gemaakt op botsauto's. Geitjes zijn in voor geintjes. Alleen mensen met stalen zenuwen kunnen blijven kijken als acrobaten stunten in acht meter hoge masten of nog net gevangen worden na het draaien van een salto hoog boven het toneel. Er valt heel wat te lachen op het moment dat de obers van het pretparkrestaurant aan de slag gaan. Zes teckels stelen de harten van het publiek. Deze teckels treden op in de beste circussen van Europa en de USA.

De circusband van Angelo Boltini verrast met livemuziek. Angelo zijn vader was de bekendste circusdirecteur die ons land ooit gekend heeft: Toni Boltini. Angelo (26) maakt nu voor het eerst een complete circustournee. Angelo Boltini: "Ik heb een unieke circusband samengesteld. Dit heeft Nederland nog nooit gezien. De trompettiste speelt ook trombone, ukelele, piano en zingt, de bassist speelt ook contrabas, synthesizers en sousafoon en de drummer valt ook prima in te zetten op elektronica of percussie. Zelf ben ik vooral actief op gitaar, saxofoon, zang en toetsen."

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.schouwburgvenray.nl of telefoon (0478)530999.