Afbeelding
Foto:

Dendron naar Helpende Handen

Horst | Op verzoek van Bart en Marijke Veldpaus van Stichting Helpende Handen India gaan vier leerlingen en twee docenten van het Dendron College in Horst voor de vierde keer naar Udavum Karangal in India.

De leerlingen gaan goed voorbereid op reis. Ze gaan behalve naar toeristische bezienswaardigheden, ook enkele dagen bij Steven Vidyaakar op bezoek. De leerlingen gaan de verschillende locaties bezoeken, maar vooral ook op de grote basis- en middelbare Helpende Handen-school actief zijn. Ze gaan lessen volgen, zelf enkele presentaties verzorgen en in gesprek gaan met hun leeftijdsgenootjes.

De leerlingen hebben de afgelopen periode daar waar mogelijk geld opgehaald voor het Helpende Handen ziekenhuisproject in Chennai. Wilde Ganzen geeft een premie. Een cheque werd recent door het bestuur van de stichting overhandigd aan de Indiagroep.

Steven Vidyaakar was via een Skype-verbinding aanwezig. Straks in India gaan zij deze cheque persoonlijk aan Vidyaakar overhandigen. Voor meer informatie zie www.helpendehandenindia.nl.


Wintermarkt

Venray | In wijkcentrum Brukske in Venray vindt op zaterdag 9 december van 12.00 tot 19.00 uur een wintermarkt plaats.

Iedereen is welkom op deze wintermarkt en ook voor kinderen zijn er activiteiten. De bezoekers kunnen op de markt onder meer genieten van glühwein en chocolademelk om in winterse stemming te komen.