Afbeelding
Foto:

Jubilarissen
St. Petrus Banden

Venray | Tijdens de jaarlijkse Caeciliaviering van kerkkoor St. Petrus Banden in Venray zijn zes jubilarissen gehuldigd.

Dit zijn Jack Gardeniers (50 jaar lid), Gerrit Minten en Ans Schellens-Dirks (40 jaar lid) en Wiel Bloemen, Jan Lutters en Harrie Lenkens (allen 25 jaar lid). De jubilarissen kregen de onderscheidingen opgespeld door deken Harrie Smeets. Verder kreeg Riet van Bers-Slegers de Gregoriuskaars overhandigd voor haar vele werkzaamheden voor het koor. Tevens werd zij benoemd tot erelid. Foto: Johan Smits, Gennep.


De Pluum

Venray | In Schouwburg Venray wordt op donderdag 14 december onder de noemer Vrijwilligerswerk: uit de kunst! de Pluum uitgereikt.

De Pluum is een blijvende blijk van waardering voor vrijwilligers die volgens hun vrijwilligersorganisatie een pluim verdienen. Tijdens de bijeenkomst zijn alle vrijwilligers in de gemeente Venray welkom om zich onder te dompelen in een avond vol interactie. Het wordt allesbehalve een standaard prijsuitreiking. Zij wandelen van een hapje naar een drankje, van een cartoonist naar een leuk spel, en er is livemuziek van d'Accord.

Wethouder Anne Thielen opent de avond, terwijl burgemeester Hans Gilissen de Pluumen uitreikt.