Kerstconcert Weijerkoor Boxmeer

Boxmeer | Het Weijerkoor uit Boxmeer verzorgt op zondag 10 december om 15.00 uur een kerstconcert in de Kapel van de Zusters van Julie Postel aan de Veerstraat 49 in Boxmeer.

Er is tijdens het kerstconcert een gastoptreden van het Hart-koor uit Boxmeer. Het Hart-koor voert een mix van moderne en traditionele nummers op. Onder andere Happy Xmas John Lennon en Yoko Ono komt aan bod, maar ook een gospelnummer en een nummer van Fleetfloxes. Het concert wordt gezamenlijk afgesloten. De instrumentale begeleiding is in handen van pianist Geert Verhallen en voor Het Hart-koor door Loes Wijnhoven, die eveneens dirigeert. Het kerstconcert staat onder algehele leiding van dirigent José Doodkorte. Toegangskaarten zijn te bestellen via de website www.weijerkoor.nl of verkrijgbaar via de leden van het Weijerkoor.

Onderweg in Kantfabriek Horst

America | Bij Museum De Kantfabriek in Horst is de expositie Onderweg Textiele Reisherinneringen van Dichtbij en Ver Weg te zien.

Wie onderweg is, neemt vaak een tastbare reisherinnering mee voor thuis. De Kantfabriek verzamelde een bijzondere collectie textiele reisherinneringen. De tentoonstelling is te zien tot 15 april 2018. Meer informatie: www.museumdekantfabriek.nl.