Jimmy Lucassen op dreef voor BVV'27

BVV'27-SVS 6-2 (3-1).

Doelpunten: Jimmy Lucassen (3x), Joey Gelden, Willem Karman en Joost Wijnhoven.

BLITTERSWIJCK | BVV'27 is door de 6-2 thuiswinst op SVS, en het verlies van SV United, terug aan kop van de vijfde klasse E. De Blitterswijckers hadden thuis weinig moeite met hekkensluiter SVS uit Stevensbeek.

Jimmy Lucassen had zondag de smaak te pakken. Al in de 2e minuut scoorde hij fraai uit een vrije trap de openingstreffer: 1-0. Even later verdubbelde Lucassen de voorsprong met een afstandschot: 2-0. De ongelijke strijd was al heel vroeg beslist toen Joey Gelden de stand op 3-0 bracht. Toch konden de bezoekers voor rust iets terugdoen. BVV'27 leed balverlies op het middenveld en SVS brak uit over links. Een Stevensbeekse aanvaller werd gevloerd binnen de zestien en de bal ging op de stip: 3-1.

Vlak na de pauze verruimde BVV'27 de marge weer. Uit een voorzet vanaf links van Jimmy Lucassen scoorde de zojuist ingevallen Willem Karman de 4-1. Een kwartier later kwamen de bezoekers nog terug tot 4-2. Met een schitterend afstandschot scoorde Jimmy Lucassen zijn derde treffer: 5-2. Ook bij de laatste treffer was Lucasssen betrokken. Uit zijn voorzet vanaf de rechterkant bepaalde Joost Wijnhoven de eindstand op 6-2.