Afbeelding
Foto:

Voorstellingen Net efkes Anders

Venray | Wim Kunen en Frans van de Pas houden de kerst- en winteroptredens Net efkes Anders op zondag 10 december in 't Helder in Overloon en op zondag 17 december in De Clockert aan de Raadhuisstraat 36 in Venray. Beide voorstellingen beginnen om 15.00 uur.

Het worden sfeervolle voorstellingen, waarbij nostalgische verhalen, anekdotes en liedjes de revue passeren. Wim Kunen bespeelt verschillende muziekinstrumenten die de aanwezigen mee terugnemen in de tijd; wat te denken van het wasbord, de foekepot en diverse blaasinstrumenten zoals de mondharmonica en de doedelzak.

Frans van de Pas put uit zijn repertoire van verhalen. Sommige van die verhalen zijn streekgebonden en gebaseerd op historische feiten, terwijl andere met een fantasierijk en smeuïg sausje overgoten zijn. De liedjes en verhalen, veelal van eigen hand, worden voornamelijk in het dialect ten gehore gebracht.

Kaartjes reserveren kan via e-mail wimkunen@geutefiks.nl of frans@passievoorverhalen.nl.


Johnny Romein presenteert cd

Venray | Zanger Johnny Romein presenteert op zondag 10 december zijn cd-single in de Witte Hoeve en daar gaat Voedselbank Venray Limburg Noord zeker garen bij spinnen.

In ieder pakket dat de voedselbank gereed maakt vóór 10 december, zit het laatste album van Johnny Romein en een vrijkaartje voor de release van de cd-single.

De opbrengst van de verkoop van de entreekaarten gaat eveneens naar de voedselbank. Verder is er een loterij waarvan de opbrengst ook naar het goede doel gaat. Het wordt een middag en avond vol artiesten die het levenslied met passie en enthousiasme brengen, onder wie Django Wagner, Soraya, Stanley Hazes, Otto Lagerfett, Danny Terp, Björna en Johnny Romein. De middag begint om 15.00 uur en duurt tot 22.00 uur.

De entree bedraagt 7,50 euro. Kaarten zijn te bestellen via telefoon (0478)581626 of e-mail info@dewittehoeve.com en ook te koop/afhalen bij café Goesting en bij wijn- en bistrobar Samen in Venray.