Afbeelding
Foto: Emile Beurskens

In Ysselsteyn vindt u onze ambachtelijke slagerij

In onze winkel vindt u varkensvlees van onze eigen boerderij. Het rund – en hertenvlees komt van collega-boeren uit de Peel.

We zullen ons eerst even voorstellen: Joos Truijen, slager uit Oostrum, heeft maar een doel: "Smaak aan vlees brengen zoals vlees bedoeld is te smaken." Joos is zijn hele leven al slager en heeft zijn ervaring en passie gebruikt om het vlees van Edelbrons fantastisch te laten smaken. De heerlijke smaak van vroeger met de nieuwste technieken van nu. Vroeger werd er veel vlees gedroogd en gezouten om het te conserveren zodat de boeren de winter door konden komen. Hierdoor had het vlees zijn typische smaak. Door de vries- en koeltechniek is deze smaak verloren gegaan. Edelbrons laat u deze smaak herbeleven. Vlees, waarbij de aanblik en de geur mensen laat watertanden.

Frank Schepers, varkensboer uit Ysselsteyn, is opgegroeid tussen de varkens. De passie van Frank is om een eerlijk en heerlijk stukje vlees te maken met het Peelvarken. Dit Peelvarken is geboren op onze eigen boerderij en is opgegroeid onder de zorgzame blik en liefde van de boer. Om te zorgen voor constant vers vlees, worden de dieren zelf naar een ambachtelijke slachterij gebracht. Hier verwerkt Joos het Peelvarken tot een lekker stukje vlees voor horeca en consument.

Ervaar de unieke smaken en producten van Edelbrons. De keuze uit een ruim assortiment horecakwaliteit vers en gedroogd vlees. Het proces begint met de beste stukken vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. Dit vlees is supergezond en voedzaam met de juiste pH-waarde voor een volle smaak. Al onze vleesproducten worden in onze boerderij-slagerij op ambachtelijke wijze gemaakt. Kom gerust eens proeven en oordeel zelf. Edelbrons is klaar om mensen te verbluffen met de geweldige smaak van een uniek product.

Voor meer info en openingstijden kijk op: www.edelbrons.nl of op onze Facebookpagina.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding