Afbeelding
Foto:

Weg vrij voor toekomst MHCV

Venray | Met een eerste schop in de grond hebben de jongste hockey-jeugdleden Evelien Clevers en Victor Thomassen de basis gelegd voor de nieuwbouw van de Multifunctionele Accommodatie Venray.

Het gebouw zal in hoofdzaak gebruikt worden door Hockeyclub Venray (MHCV). In het bijzijn van de wethouders Anne Thielen en Jan Loonen en vele (oud-) leden werd er een toost uitgebracht op de vele vrijwilligers die mee hebben geholpen aan de start van de nieuwbouw.

Voorzitter Anthio Stralen van Hockeyclub Venray verheugt zich al op de opening. "We kunnen niet wachten tot de bouw gerealiseerd is . We lopen nu helemaal vast met het onderbrengen van de trainingen. Met de komst van het nieuwe speelveld krijgen we weer een beetje lucht. Ook het verwelkomen van de vele nieuwe leden zal nu ook in een prettigere omgeving kunnen plaatsvinden." Foto Jolijn van Goch.


MGC Venray

Venray | Gerrit Vermeulen speelde een puike wedstrijd door met 81 slagen de vijfde speelronde te winnen.

Hij klom daarmee naar de derde plaats in het klassement. Ook de laagste ronde met 24 slagen kwam van zijn hand. Harrie Lenssen speelde eveneens een prima wedstrijd, maar moest met 89 slagen toch acht slagen op de winnaar toegeven. Desondanks zorgde zowel Vermeulen als Lenssen voor een persoonlijk seizoenrecord. Dat gold ook voor Jan van de Haghen, die met 94 slagen zijn wedstrijd afsloot.

Jan Engels scoorde 90 slagen en eindigde daarmee als derde. In strand gaat Best Wilms nog fier aan de leiding met een verbetering van 7,41 procent. Gerrit Janssen is nog steeds twee met 4,88 procent. Gerrit Vermeulen is nu derde met 4,82 procent op geringe afstand. Jan van der Haghen bezet de vierde plek met een verbetering van 4,22 procent.