Kerst Jointoo

Blitterswijck | Vocalgroup Jointoo, een koor uit Meerlo en omgeving, brengt op de woensdagen 27 december en 3 januari een kerstvoorstelling in de vorm van een kerstspel onder leiding van Geert Verhallen.

Een verteller neemt het publiek mee in een verhaal waarbij een gezin nadenkt over hoe ze dit jaar kerst willen vieren. Gewoon op de traditionele manier of gaan ze het eens anders vieren. Gastzangers en gastspelers ondersteunen de leden van Jointoo in de zang en het spel. De engeltjes ontbreken natuurlijk niet in dit kerstspel. Zij openen en sluiten het kerstverhaal. Herders verwelkomen de bezoekers in een sfeervol ingerichte ambiance. De voorstellingen beginnen om 19.00 uur en vinden plaats in het Protestantse Kerkje in Blitterswijck. Kaartjes reserveren kan door het sturen van een e-mail naar Jointoo@live.nl.

Vacature PSW Thuis

Venray | PSW Thuis heeft een aantal cliƫnten in Noord-Limburg die zelfstandig (willen) wonen, maar daar wel wat ondersteuning bij kunnen gebruiken. Daarvoor zoekt PSW Thuis een persoonlijk begeleider. Iemand met lef, die stevig in de schoenen staat, graag samenwerkt met de hulpvrager, flexibel is, goed met mensen kan omgaan en die van een beetje actie houdt. Bekijk de vacature op de website www.werkenbijpsw.nl.