Komiek Gryphus

Vierlingsbeek | De succesvolle Vlaamse komiek Youssef El Mousaoui brengt op vrijdag 24 november zijn avondvullende theatervoorstelling Helemaal Alleen op de planken van Gryphus in Vierlingsbeek.

Mousaoui koppelt zijn rampzalige levensverhaal aan humor. Een vermakelijke onemanshow. Persoonlijk en oprecht. Mousaoui timmert al enige jaren aan de comedyweg in Belgiƫ.

Nu is hij klaar om Nederland te bestormen. Oorspronkelijk zou zijn, inmiddels vierde, programma gaan over alles wat er misgaat in deze wereld. Plots gebeurde het onverwachte.

De zeer succesvolle Belgische komiek met het perfecte huwelijk en het wondermooie kind kwam terecht in een wereld van miserie en crisis. Alles wat kon mislopen, liep mis. Een inbraak, een echtscheiding, een faillissement. Hij bleef alleen achter met een stoel in een leeg appartement.

Voor dit programma herwerkte de cabaretier de meest droevige momenten in zijn leven tot een grappige en amusante voorstelling.

Over depressie, eenzaamheid en burn-out. Een eerlijk verhaal waar gelukkig ook ruimte is voor een harde lach.

Gryphus is geopend vanaf 20.30 uur. Het optreden van Youssef El Mousaoui begint om 21.00 uur.

Voor deze voorstelling zijn kaarten telefonisch te reserveren via telefoon (0478)631802, (0478)630508 of via de website van het Vierlingsbeekse jongerencentrum: www.gryphus.nl.