Afbeelding
Foto:

Jubilarissen Dorpsklank

Castenray | Fanfare Dorpsklank bestaat officieel veertig jaar.

Dit jubileum werd gevierd met op 4 november de onderlinge strijd tussen de Venrayse muziekkorpsen om de Blaos Promotie cup en op 5 november met het jubileumconcert door en met de leden en verschillende oud-leden van Fanfare Dorpsklank.

Tijdens deze viering werd ook stilgestaan bij de jubilarissen. Fanfare Dorpsklank telt elf jubilarissen, van wie er zeven nog steeds musicerend zijn bij de fanfare. Ze zijn allemaal veertig jaar verbonden aan Fanfare Dorpsklank. Alle jubilarissen kregen een persoonlijk woordje, speldje en bloemen uit handen van voorzitter Rene Duijkers. De andere jubilarissen waren Piet Arts, Jan Strijbos, Riky Strijbos en Piet van Wegberg. Zijn zijn deels musicerend, deels steunend lid van de fanfare.

Op de foto de zeven musicerende jubilarissen. Van links naar rechts: Diny Withagen, John Versteegen, Gertie Lucassen, Wim Classens, Eric Thielen, Geert Janssen en Math Marcellis.


Mencursus Ons Genot

Leunen | Menvereniging Ons Genot start, bij voldoende opgave, in het voorjaar van 2018 met een mencursus voor enkel- en tweespan.

Voorafgaand aan de cursus is er een vrijblijvende informatieavond. Meer informatie of aanmelden? Stuur een e-mail naar menverenigingonsgenot@outlook.com.