Samen snoeien

Horst | Samen snoeien is de gedachte bij de snoeidag in Horst aan de Maas op zaterdag 9 december 2017 van 9.00-12.30 uur.

De fruitbomen van het Kasteelke zijn jarenlang goed gesnoeid en mooi gevormd. Daardoor is het snoeien van deze bomen een beleving op zich voor beginners en gevorderden. Aan het einde van de werkdag hopen de werkers zo door veel snoeiwerk te hebben verricht ook veel geleerd te hebben. Een dag waarbij het doen op de eerste plaats komt. Deelname aan de instructiedag is gratis. De stichting organiseert snoeicursussen en instructiedagen waarbij deelnemers al doende kunnen oefenen in het snoeiwerk. Aanmelden voor deze cursus kan op www.buitenkrachtlimburg.nl. Voor de volledige cursus kijk elders op de website.

Match zoekt projectmedewerkers

Venray | Een nieuw project binnen Match voor Vrijwilligers is Match & Catch. Match & Catch is een spaarsysteem waaraan alle Venrayse vrijwilligers kunnen deelnemen. Voor dit startende project zoekt Match projectmedewerkers. Er wordt gezocht naar mensen die ervaring hebben met projectmatig werken en over computervaardigheden beschikken. Daarnaast dienen ze goed te kunnen organiseren, communiceren en samenwerken. Match voor vrijwilligers, Dr. Poelsstraat 6, 5802 AX in Venray, telefoon (0478)516995, e-mail info@matchvoorvrijwilligers.nl. Zie ook www.matchvoorvrijwilligers.nl.