Vijf treffers Maartje Janssen

VVO-SVOC'01 19-14 (6-5). Doelpunten SVOC'01: Maartje Janssen (5x), Elien Nabben en Marloes Cox (beiden 3x), Aniek Sanders, Linda Claessens en Astrid Classens.

Hapert | De korfbalsters van SVOC'01 gingen zondag in de overgangsklasse B onderuit in de uitwedstrijd tegen VVO uit Hapert: 19-14 (6-5). SVOC'01 begon goed aan de wedstrijd, maar na de 0-2 voorsprong nam de thuisploeg het heft in handen en moesten de gasten in de rest van de wedstrijd in de achtervolging. Het lukte ze echter niet meer om langszij te komen. Tien minuten voor tijd liep VVO uit naar een verschil van vier doelpunten en was de wedstrijd beslist.

Op zondag 26 november ontvangt SVOC'01 in sporthal De Wetteling Flamingo's, aanvang 14.15 uur.


Merselo onderuit

BIO-Merselo 8-5 (4-2). Doelpunten Merselo: Jacqueline van Meijel (2x), Fleur Claessens, Angela Litjens en Lisa Verhoeven.

Oerle | De korfbalsters van tweedeklasser Merselo bogen zondag het hoofd in het uitduel met BIO uit Oerle. De gasten gingen met 8-5 onderuit. Halverwege de wedstrijd keek Merselo tegen een 4-2 achterstand aan. Op de zege voor de thuisploeg viel weinig af te dingen, want Merselo leed te veel onnodig balverlies en had ook moeite om de kansen in doelpunten om te zetten.


Red Stars loopt uit na 8-2 zege

Venray | Koploper Red Stars versloeg zaterdagavond in de tweede divisie Westa 2 met ruime cijfers.

In de eigen tafeltennishal was het Venrayse tafeltennisteam met 8-2 te sterk voor de gasten uit Wessem. Door de zege vergroot Red Stars de marge met de nummer twee op de ranglijst, JVC. Ronald Bogaard en Kas van Oost wonnen tegen Westa hun drie enkelspelen en Frank van der Vleuten wist een van zijn enkelpartijen in winst om te zetten. Kas van Oost en Frank van der Vleuten wonnen tevens het dubbelspel.

Op zaterdag 25 november gaat Red Stars op bezoek bij TTV Bergeijk. De wedstrijd begint om 14.00 uur.