Ser van Es is terug en scoort

Kronenberg-Holthees 1-3 (1-2).

Doelpunten: Ser van Es (2x) en Robert van de Vin.

KRONENBERG | Met de teruggekeerde topschutter Ser van Es won Holthees de uitwedstrijd tegen Kronenberg met 1-3 in de vijfde klasse E.

Vorig seizoen scoorde de schietgrage aanvaller (22 goals) aan de lopende band voor Holthees. Na een blessure maakte Ser van Es zondag weer zijn rentree. Na acht minuten was het al raak. Uit een voorzet van Kay Wijenberg scoorde Ser van Es zijn allereerste competitietreffer van dit seizoen: 0-1. Holthees, dat een paar geblesseerde spelers miste, had het beste van het spel maar moest toch de gelijkmaker toestaan. Uit een hoekschop sloeg doelman Marco Rijnen de bal voor de voeten van een tegenstander die doeltreffend uithaalde: 1-1. Vijf minuten later namen de bezoekers opnieuw de leiding. Nico Cox tikte de bal door naar Ser van Es die wat ver naar buiten werd gedrongen. Vanaf de hoek van de zestien wist Van Es toch de bal bij de tweede paal mooi binnen te krullen: 1-2.

Na de thee moest Holthees tegen de wind in spelen. Een kwartier voor tijd gaf Denny Loenen een steekbal op Kay Wijenberg. Uit de voorzet die volgde kopte Nico Cox op de doelman. De terugspringende bal werd door Robert van de Vin, een speler van het tweede elftal die in de basis begon, binnengeschoten: 1-3. Kronenberg gaf zich nog niet gewonnen en kreeg nog twee kansen. Met een fraaie redding in de hoek uit een vrije trap voorkwam keeper Marco Rijnen de aansluitingstreffer.

Belangrijk puntje voor Venray: 1-1

Venray-Fortuna'54 1-1 (1-0). Doelpunt Venray: Ellis Michiels.

Venray | De voetbalsters van Venray pakten zondagmiddag op het eigen sportpark De Wieën een punt tegen de nummer twee op de ranglijst, Fortuna'54: 1-1 (1-0). Venray leidde door een doelpunt van Ellis Michiels tot de 65ste minuut, maar kon de zege niet over de streep trekken. De gasten kwamen op gelijke hoogte door een kopbal uit en vrije trap. In de slotfase miste Venray, dat met twee punten uit zes duels in de onderste regionen van de ranglijst vertoeft, ook nog eens drie goede kansen. Op zondag 26 november speelt Venray uit tegen middenmoter Rigtersbleek. Het duel in Enschede begint om 12.30 uur.