Late gelijkmaker van Venray

De Valk-Venray 1-1 (0-0).

Doelpunten: 75. Tecer Tufan 1-0; 91. Ruud Keijzers 1-1.

SV Venray: Stiphout; Van Hout (60.Touratzidis), Keijzers, Van Dijck en Jesse Peeters; Jarno Peeters, Van Mil (85.Koenen) en Willemse; Vievermans, Vullings en Shala.

VALKENSWAARD | Venray heeft een punt (1-1) overgehouden aan de uitwedstrijd tegen De Valk in de onderste regionen van de eerste klasse D.

Trainer Stef Sijbers passeerde zijn topschutter Dimitris Touratzidis. Daardoor verscheen spits Jeroen Vullings voor de eerste keer bij een competitieduel in de basis van de Venrayse hoofdmacht. Achterin ontbrak de geblesseerde Jordy Wismans. Hij werd vervangen door Bastiaan van Hout.

In de eerste helft hadden de Venraynaren het beste van het spel maar doelpunten bleven uit. Na de pauze ging de wedstrijd meer gelijk op. Een kwartier na rust bracht trainer Sijbers met Dimitris Touratzidis een extra aanvaller in. Een kwartier later viel de openingstreffer aan de overkant. Tecer Tufan rondde een goede aanval af: 1-0. Het slotoffensief van Venray werd in de extra tijd beloond. Uit een voorzet van Jesse Peeters kopte de opgekomen centrumverdediger Ruud Keijzers de bevrijdende 1-1 gelijkmaker binnen. Daarmee werd op het nippertje een desastreuze nederlaag voorkomen.