Afbeelding
Foto:

Ars Musica treedt op in Deurne

Venray | Groot Vocaal Ensemble Ars Musica treedt op zondagmiddag 26 november op in de Sint Willibrorduskerk aan de Markt te Deurne. Onder de titel 'Aan de schoonheid' verzorgt het gemengd koor een concert van ongeveer een uur. Het begint om 16.00 uur.

De St.Willibrorduskerk vormt een belangrijke bron van inspiratie door het historische karakter van het gebouw en het bijzondere Smits-orgel. Dit heeft geleid tot het initiatief om deze culturele erfstukken te benutten voor concerten. Diversiteit is altijd het uitgangspunt, wel passend in deze gewijde ruimte. Op uitnodiging van deze concertcyclus brengt Ars Musica een gevarieerd programma ten gehore. Het koor staat onder leiding van Jos Ardts. Jens Seebeck begeleidt het koor op piano en Venraynaar Sander Hendriks ondersteunt enkele liederen op zijn viool. Voor intermezzo's op het Smitsorgel zorgt Harry Bootsma.

De toegang tot het concert is vrij. Wel wordt na afloop gecollecteerd om de concertcyclus mogelijk te blijven maken.

Foto: Dom Melskens Venray.


Landweert Leeft

Venray | Landweert Leeft houdt op zondag 10 december een familiebrunch, waarbij alle wijkbewoners tussen 11.00 en 13.30 uur in 't Stekske kunnen komen brunchen. Er is een speelhoek en de kinderen kunnen zich laten schminken. Het eten en de gezelligheid staan borg voor een aantal fijne uren. Samen aan Tafel vindt plaats op dinsdag 19 december vanaf 13.00 uur. Samen aan Tafel is een vijfgangen kerstdiner voor ouderen en alleenstaanden. Uiterlijk tien dagen van tevoren opgeven via telefoon 581913 of via e-mail info@landweertleeft.nl.