Afbeelding
Foto:

Golden Oldies X Mas Party

Venray | In De Witte Hoeve in Venray wordt op zondag 17 december vanaf 15.30 uur de Golden Oldies X Mas Party gehouden. Er zijn optredens door The Runaways, The Black Albinos en Jan de Hont.

The Runaways is een van de betere Duitse Sixties coverbands en stond op het podium met onder andere Boney M, Susi Quatro, Mungo Jerry, Lords, Herman Hermits en Searchers. De band speelt muziek van The Beach Boys, The Bee Gees, CCR en Dave Dee. De tweede band is The Black Albinos uit Den Haag. De band is begin jaren 60 opgericht en brengt een repetoire van Cliff, Buddy Holly, The Everly Brothers en Chris Isaak. Tot slot is er de speciale gast Jan De Hont bekend van ZZen de Maskers in de jaren 60 met hits als, Ik Heb Genoeg, Dracula, Til en La Comparsa.

Kaarten reserveren kan via telefoonnummer (0478)580624 of via e-mail l-linders@home.nl. Er zijn ook arrangementen. Informatie telefoon (0478)581626.


Dubbele winst ijshockeyer
Rick van Haren

Venray | IJshockeyer Rick van Haren uit Venray speelde het afgelopen weekend een dubbele interland tegen Belgiƫ. Zaterdag won het Nederlands team met 8-3 in Mechelen, zondag was het Nederlands team onze zuiderburen in Geleen met 7-0 de baas.

"De Belgen speelden niet op volle sterkte", meldt Van Haren op de website van zijn club, het Nijmeegse AHOUD Devils. "Ze misten wat spelers en wellicht hebben zij hetzelfde systeem als dat wij nu hebben; wat inhoudt dat je team een heel groot roster heeft en in deze oefenwedstrijden veel jonge jongens laat spelen. Het was ook de eerste keer dat we dit systeem speelden met z'n allen, het was dus wel even wennen. Veel van de jongens kennen elkaar nog van U20. Veel aan elkaar wennen hoef je dus niet, maar wel aan dat systeem. Daar was dan ook vooral dit weekend voor. Als je mee wilt doen met het WK moet je het systeem ook kennen."

Aan de dubbele ontmoeting met Belgiƫ ging een trainingsstage met het Nederlands team vooraf.