Afbeelding
Foto:

Bas Tonnaer handboogkoning

Ysselsteyn | Bas Tonnaer is de nieuwe koning van handboogschietvereniging Ons Genoegen uit Ysselsteyn.

In de jaarlijkse strijd om het koningschieten streden zestien recurve- en acht compoundschutters om de eretitel. In de finale won compoundschutter Bas Tonnaer van recurveschutter Antoinette Heijkers met 97 tegen 92 punten.

Giel Hellegers mocht zich de nieuwe jeugdkoning van Ons Genoegen noemen. Bij de aspiranten ging de eer naar Bram Martens.

Tevens werden kampioenen en jubilarissen in het zonnetje gezet.

De jubilarissen waren Mart van Hoof (50 jaar lid), Cor Jansen (40 jaar bestuurslid), Johan van Dongen (40 jaar lid NHB) en Gerard Koonings (40 jaar lid NHB en 25 jaar lid van de Vereniging.

De kampioenen die in het zonnetje werden gezet waren Gerard Koonings, Harrie Poels en het compoundteam bestaande uit Bas Tonnaer, Harrie Poels, Sander de Vries en Dylan Koonings, Mariska Koonings, Gijs Hellegers, Ton Hellegers en Cor Jansen.

Op de foto: Bas en zijn vriendin Antoinette. Ze schoten in de finale tegen elkaar.


Red Stars

Venray | Het tweede herenteam van tafeltennisvereniging won in Schiedam tegen Scyedam 2 ruime cijfers: 2-8.

De jeugd speelde het ranglijsttoernooi in Tilburg. Isa Engels, Maud Arts en Anna Maria Cupca speelden een goede serie partijen met vooruitgang in hun spel.

Jochem van Sinderen won ongeslagen zijn poule, maar strandde in de kwartfinale.

Kas van Oost en Emma van der Zanden werden zondag vijfde en Jenny Ge werd verdienstelijk elfde. In Den Bosch won Gert Bolmer een para-toernooi.

Op zaterdag 18 november speelt de jeugd vanaf 13.00 uur wedstrijden in de tafeltennishal aan de Zuidsingel 2A.


PC Ons Genot

Kronenberg | Melanie Gommans heeft met haar paard Fay of Dalwhinnie in de Peelbergen in klasse B dressuur de tweede prijs behaald.

Melanie Gommans is lid van PC Ons Genot.