Afbeelding
Foto:

Theater en poëzie in Horst

Horst | In Theater Floral aan de Loevestraat 37 in Horst wordt op donderdag 7 december vanaf 19.30 uur de interactieve theaterbeleving Theater en poëzie gehouden.

Het is een interactieve theaterbeleving in het huis van emotie en energie met Hay Freriks (foto) uit Oostrum. Zijn dichtbundels Achter de Schermen (2008) en Met een Knipoog (2016) zijn na afloop te koop. Aanmelden kan uitsluitend via e-mail info@hayadvieseninterim.nl. Entree: 14,50 euro (inclusief consumpties, bij ontvangst en na afloop).


Vergadering van wijkraad centrum

Venray | Wijkraad Venray Centrum houdt op dinsdag 21 november een vergadering vanaf 19.30 uur in zaal Odeon aan de Hoenderstraat 10-12 in Venray. Het college van B&W is daarbij aanwezig.

Op de agenda staat onder meer een verslag van de jaarvergadering van 16 mei en er is een kort voorstelrondje van de portefeuillehouders. Aan de hand van enkele vragen wil het college met de wijkbewoners van gedachten wisselen over onder andere; wat is het belangrijkste initiatief/project/doelstelling voor 2017/2018, wonen en voorzieningen, wat betekent de vergrijzing voor de wijk en openbare leefomgeving en fietsen in de Schoolstraat.


Wandeling IVN

Venray | Op zondag 19 november houdt IVN Geijsteren-Venray een publiekswandeling met als thema bomen in herfst en winter.

Deze excursie over het terrein van St. Servaas start om 10.00 uur bij de parkeerplaats van de Aldi (D'n Herk 96) in Venray, het gemakkelijkst te bereiken via de Henri Dunantstraat. Deelname is gratis. Rond 19 november hebben de meeste bomen hun blad verloren, hoewel een aantal ook nog wat herfstkleuren laat zien. Maar het is niet niet per se blad nodig om bomen te herkennen. Op grond van vorm, schorsstructuur, knopvorm en kleur kunnen belangstellenden een heel eind komen.