Afbeelding
Foto: Gemeente Venray

Wegwerkzaamheden

Van maandag 27 november tot en met vrijdag 1 december vinden er bouw en renovatie werkzaamheden plaats in de Langstraat in Venray. Het betreft het deel van de Langstraat tussen de Langeweg en de Zuidsingel. Een bouwkraan blokkeert de hele weg en de straat is voor al het verkeer afgesloten. Fietsers worden door de bekende gele omleidingsborden via de Nieuwlandstraat en Arkstraat omgeleid en automobilisten via de Leunseweg. Voor voetgangers blijft een deel van het trottoir toegankelijk.

Gemeentehuis gesloten

Op maandag 25 en dinsdag 26 december 2017 en maandag 1 januari 2018 is het gemeentehuis gesloten. De studiezaal van het gemeentearchief is gesloten van 25 december 2017 t/m 1 januari 2018.

Sinterklaas in Venray

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Sinterklaas in Venray was. Gelukkig mogen wij hem op zondag 19 november weer verwelkomen! Sinterklaas en zijn pieten nodigen alle lieve kinderen, ouders en grootouders van Venray en omstreken uit om hen te komen begroeten op de grote markt in het centrum van Venray.

Route

De intocht start vanuit het Raayland college om 14.00 uur en gaat via de route: Sint Antoniusstraat, Monseigneur Verrietstraat, Sint Antoniusstraat, Pastoor Wijnhovenpark, Kruisstraat, Paterslaan, Patersstraat, Grote Straat en eindigt op de Grote Markt. Het programma op de grote markt begint om 13.30 uur, we verwachten dat Sinterklaas hier rond circa 14.30 uur aankomt.

Volop activiteiten

Naast de intocht worden er nog tal van anderen activiteiten georganiseerd, denk aan de jaarlijkse koopzondag en de lichtjestocht. Ook is Sinterklaas op de zaterdagen in het centrum. Meer informatie over het programma van Sinterklaas in Venray is te vinden op www.sinterklaasinvenray.nl of op Facebook:
www.facebook.com/SinterklaasVenray1.