Van links naar rechts: mevrouw en meneer Koenen en Burgemeester Hans Gilissen
Van links naar rechts: mevrouw en meneer Koenen en Burgemeester Hans Gilissen Foto: Gemeente Venray

Koninklijke onderscheiding

Tijdens de jaarlijkse feestavond van de brandweer op 10 november is Jan Koenen door burgemeester Hans Gilissen benoemd tot lid van de Orde van Oranje-Nassau. Jan krijgt de onderscheiding omdat hij zich al meer de 36 jaar inzet als vrijwilliger voor de brandweer Venray. Daarnaast is hij ook bestuurslid van de personeelsvereniging van de brandweer. Van harte gefeliciteerd.

Werkzaamheden Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum

Vanaf maandag 13 november zijn er een aantal (veld)wegen in de uiterwaard van Wanssum en Blitterswijck afgesloten. De afsluiting is nodig voor de realisatie van Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum die op 23 november van start gaat. Het gaat om de Haalweide, de Leigraafweg en de Veldweg in de uiterwaard van Wanssum en de Wijnhoverhofweg in Blitterswijck.

De wegen worden afgesloten voor een veilige aanleg van de hoogwatergeulen en de uitstroom van de Oude Maasarm. In de heringerichte situatie komen de openbare wegen te vervallen. In de nieuwe situatie is het gebied meer dan nu toegankelijk voor fietsers en wandelaars door het aanleggen van recreatieve routestructuren. De Maasweg in Wanssum blijft open.

Dialoog over een vernieuwd subsidiebeleid

Op 6, 12 en 13 december 2017 gaat de dialoog over een vernieuwd subsidiebeleid in de gemeente Venray verder. De gemeente nodigt naast organisaties die een subsidie ontvangen, ook niet subsidieontvangers van harte uit om mee te praten. Zij kunnen zich aanmelden via mieke.peeters@venray.nl. Bij aanmelding graag aangeven welke datum de voorkeur heeft.

Extra avondopenstelling gemeentehuis

Op woensdag 29 november is er een extra avondopenstelling van het gemeentehuis. De balies zijn deze dag geopend van 12.00 uur tot 20.00 uur. Voor het aanvragen van een reisdocument of rijbewijs dient u vooraf online een afspraak in
te plannen. Voor meer informatie kijk op
www.venray.nl.