Nipte nederlaag handballers: 25-24

BSAC 2-Manual 25-24 (11-12). Doelpunten Manual: Bennie Beekers (9x), Martijn Schutte (5x), Okke Boon (4x), Mel Aelmans (3x), Jan Vorstenbos, Maarten Lucassen, Bryan van Kol.

Maasbree | De handballers van Manual leden in de tweede klasse een nipte nederlaag in de uitwedstrijd tegen BSAC 2: 25-24. De Venrayse ploeg moest daardoor zijn gedeelde koppositie afstaan aan HBS dat nu alleen aan de leiding gaat met twaalf punten uit zes duels. Vanaf het eerste fluitsignaal probeerden de gasten met technische aanvallen het initiatief te nemen, maar werd keer op keer geconfronteerd met de snelle counters van BSAC. Enkele fraaie doelpunten van Mel Aelmans konden het duel ook geen wending geven. Manual stond bij rust op een kleine voorsprong (11-12), maar liep ook na de rust steeds in de snelle counters van de thuisploeg. BSAC 2 wist daarnaast zes strafworpen te benutten en legde daarmee de basis voor de nipte zege. Op zaterdag 18 november speelt Manual tegen laagvlieger HVW uit Wanroij. Het duel in sporthal De Wetteling begint om 20.10 uur.

Verlies Red Stars

Vught | De tafeltennissers van Red Stars verloren zaterdag de uitwedstrijd tegen JCV uit Vught: 6-4. Ondanks het verlies blijft Red Stars koploper in de tweede divisie met vijf punten voorsprong op JCV.

Patrick Zwiers, invaller voor de geblesseerde Ronald Bogaard, begon met een verliespartij tegen de sterke Johan van Nieuwenhuizen. Vervolgens verloren Kas van Oost van de sterke Jos Verhulst en Frank van der Vleuten tegen Max van Amerongen en nam de thuisploeg een 3-0 voorsprong. Het dubbel Van Oost/Van der Vleuten verkleinde de achterstand tot 3-1. Zwiers verloor vervolgens opnieuw, waarna Van Oost en Van der Vleuten de tussenstand op 4-3 bepaalden. Van der Vleuten verloor vervolgens van Verhulst, Zwiers verloor ook zijn derde partij, waarna Van Oost met een tweede winstpartij tegen Van Nieuwenhuizen de eindstand op 6-4 bepaalde. Op zaterdag 18 november speelt Red Stars een thuiswedstrijd tegen Westa 2 uit Wessem, aanvang 17.30 uur.