Vievermans stopt

VENRAY | Leon Vievermans gaat aan het einde van dit seizoen Melderslo verlaten.

De voetbaltrainer uit Venray is bezig aan zijn derde jaar bij Melderslo dat momenteel de tweede plaats bezet in de vierde klasse E. "Als er een ambitieuze club komt, op het niveau van de vierde klasse, dan wil ik die uitdaging wel aangaan", zegt Vievermans. De oud-voetballer van Venray had voorheen Venray 2 onder zijn hoede en was daarvoor assistent bij zowel Venray als Volharding.

Bekerduel afgelast

YSSELSTEYN | De wedstrijd Gassel-Ysselsteyn uit de tweede bekerronde is zondag afgelast vanwege het slechte weer.

Het duel wordt ingehaald op donderdag 23 november. Voor de derde ronde hebben zich tot nu toe SSS'18 en Volharding 2 geplaatst. De Overloners waren vrijgeloot in de tweede ronde. Venray en BVV'27 werden donderdagavond uitgeschakeld door respectievelijk Gemert en Volharding 2.

Ysselsteyn tegen hoofdklasser UDI?

YSSELSTEYN | Als Ysselsteyn de tweede bekerronde, uit tegen Gassel, overleeft dan wacht in de derde ronde de thuiswedstrijd tegen hoofdklasser UDI'19.

Maandagavond werd in Roggel de loting verricht. SSS'18 lootte de thuiswedstrijd tegen Rhode. Beide teams treffen elkaar dit seizoen ook voor de competitie in de tweede klasse H. De ongeslagen koploper Rhode won op 1 oktober met 0-3 in Overloon. Ook Volharding 2 mag thuis aantreden. De Vierlingsbekers ontvangen Constantia uit Wanroij dat de ranglijst aanvoert in de vierde klasse G. De speeldata van de bekerduels zijn nog niet bekend.

Venray verliest van koploper

SC 't Zand-Venray 3-1 (2-1). Doelpunt Venray: Ellis Michiels

Tilburg | In de hoofdklasse vrouwenvoetbal leed Venray zondag een nederlaag tegen koploper SC 't Zand: 3-1. Bij de rust leidde de thuisploeg met 2-1. De Venrayse treffer van Ellis Michiels betekende het eerste tegendoelpunt in deze competitie voor de ploeg uit Tilburg. In de tweede helft kregen de gasten nog wel kansen, maar gooide SC 't Zand met een derde treffer het duel op slot. Lisanne Jacobs van Venray kreeg een rode kaart. Op zondag 19 november speelt Venray thuis tegen Fortuna'54. Het duel op sportpark De Wieën begint om 12.00 uur.

Verdiende winst Lake Valley: 3-1

Lake Valley-De Keigel 3-1 (0-1). Doelpunten Lake Valley: Samir el Ghoul (2x) en Nathan van Gerven.

Venray | In de hoofdklasse zaalvoetbal won Lake Valley maandagavond in sporthal De Weert verdiend van ZVV de Keigel uit Elsloo: 3-1. De thuisploeg speelde de gehele wedstrijd goed geconcentreerd, verdedigde sterk en had in de eerste helft al de beste scoringsmogelijkheden. Het doelpunt viel echter aan de andere kant uit een afgeketste vrij trap: 0-1 ruststand. In de tweede helft kwam Lake Valley door een benutte penalty van aanvoerder Samir el Ghoul op 1-1. Zes minuten voor tijd bekroonde Nathan van Gerven een mooie individuele actie met een treffer: 2-1. De tegenstanders probeerden nog met pressing langszij te komen, maar doelman Yoeri Basten hield het doel schoon. In de laatste minuut scoorde Samir el Ghoul de beslissende 3-1 in een overtalsituatie. Op maandag 20 november om 20.30 uur ontvangt Lake Valley koploper Amicitia 2 in de Weert.