Afbeelding
Foto:

Vera Venray wint Z&R Award

Venray | Vera uit Venray bezocht onlangs de Romazo branchedag 2017, waar een verrassing wachtte.

Romazo is de overkoepelende brancheorganisatie voor bedrijven werkzaam in rolluiken, markiezen en zonwering. De verrassing kwam in de vorm van het in ontvangst mogen nemen van de Z&R-award voor Beste entrepreneur 2017, uitgereikt door vakblad Z&R (Zonwering & Rolluiken). Michèl Willemse, directeur en eigenaar van Vera in Venray, kreeg de prijs vanwege zijn jarenlange ondernemerschap in de zonweringsindustrie, waarbij kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en service altijd tot de prioriteiten behoren.

De nominatie voor deze prijs is gedaan door dealers en leveranciers van Vera. De jury heeft vervolgens het bedrijf beoordeeld. Voor Vera in Venray is de prijs een mooie kroon op het werk en een aanmoediging om op de ingeslagen weg door te gaan. Vera werkt aan het in de markt zetten van het eigen label byMichèl en heeft inmiddels een landelijk dealernet opgebouwd.


Sintconcert

Venray | In de bibliotheek van Venray wordt op maandag 27 november van 15.45 tot 16.30 uur door leerlingen in de leeftijd van zes tot twaalf jaar van Alice Gort-Switynk een Sintconcert gegeven.

Er worden bekende Sinterklaas liederen gespeeld, maar ook melodieën zoals FF pauze, Popsong, Morning has broken en A canoa virou. Voor meer informatie: www.alicegortswitynk.blogspot.nl. De toegang is gratis.