Afbeelding
Foto:

The Originals
in schouwburg

Venray | In de Eindejaars Songference 2017 op donderdag 30 november blikt de band The Originals in Schouwburg Venray muzikaal terug op het afgelopen jaar.

De bandleden zetten de meest opvallende gebeurtenissen uit het nieuws, de sport en de politiek ter plekke om in muziek. Ze spelen alles. Op verzoek. Aan de hand van anekdotes, korte gesprekken en muzikale dilemma's bepaalt de zaal wat de band gaat spelen. Noem een artiest, een genre, of vraag een lievelingsliedje aan, en de vijf alleskunners zetten het onherroepelijk in.

Met haar onovertroffen interactieve show verovert de formatie al jarenlang ieders muzikale hart op festivals, feesten en via de radio. Zelf spreken de bandleden over het maken van de soundtrack van het jaar. Muzikaal leider Hans Vorstenbosch: "Samen met het publiek zoeken wij liedjes bij gebeurtenissen die in het nieuws zijn geweest. Dat kunnen ook zaken zijn die op lokaal niveau of op persoonlijk vlak hebben gespeeld."

Tel daar hun aanstekelijke enthousiasme, eigenzinnige humor, opvallende visuals, de nodige instrumentale acrobatiek en hun stralend roze pakken bij op en de bezoekers zijn verzekerd van een interactief, muzikaal spektakel.

Voor meer informatie over de voorstelling of voor tickets kan contact worden opgenomen met Schouwburg Venray via telefoon (0478)530999 of via www.schouwburgvenray.nl.

Foto: Deek Fotografie.