Afbeelding
Foto:

Magische Familieweken

Venray | Na het succes van afgelopen theaterseizoen, hebben Schouwburg Venray en De Maaspoort Theater & Events dit jaar wederom hun hoofden bij elkaar gestoken om de Magische Familieweken te realiseren.

"Veel tv-helden komen tot leven in het theater. Een unieke ervaring voor kinderen om ze te ontmoeten of te knuffelen, maar zeker ook om te ervaren wat theater met je doet. Om hiervoor uit te wijken naar een andere theater is dan ook vaak geen probleem, men moet alleen weten welke familievoorstellingen waar te zien zijn. Wij zijn geen concurrenten, maar we versterken elkaar juist. Samen bieden wij een breder pallet aan familievoorstellingen waardoor er voor elk wat wils te zien is", aldus de marketeers van Schouwburg Venray en De Maaspoort. Wanneer men tijdens de magische familieweken, in de periode van 1 november tot en met 30 november 2017, tickets boekt voor familievoorstellingen dan heeft men naast een leuke middag of avond in het theater, ook kans op bijzondere prijzen, leuk voor het hele gezin. Voor deze familieweken is een samenwerking gezocht met onder andere De Efteling en binnenspeeltuin Ballorig. Samen met hen zijn er leuke prijzen beschikbaar gesteld zoals een Efteling-arrangement t.w.v. 450 euro. Dit arrangement biedt twee overnachtingen en drie dagen toegang tot het park voor maar liefst vier personen. Ook worden er vier jaarabonnementen en zo'n vijftig vrijkaarten verloot van de binnenspeeltuinen van Ballorig in Venlo en Nieuw-Bergen. Dansant Dans- en balletkleding stelt ook nog twee keer een BalletFeestPakket ter waarde van 50 euro ter beschikking. Meer informatie over deze bijzondere samenwerking en de overige prijzen die beschikbaar gesteld worden, is te vinden op www.schouwburgvenray.nl en www.maaspoort.nl.


Venrodsen Aovend

Venray | Veldeke Venray houdt op dinsdag 21 november om 19.30 uur voor het 28e achtereenvolgende jaar de Venrodsen Aovend in De Witte hoeve in Venray.

Net als andere jaren wordt deze avond gepresenteerd in de Venrayse streektaal waarbij zang, voordrachten, luisteren, kijken en natuurlijk volop lachen de ingrediƫnten zijn. De opzet van de Venrodsen Aovend is vanaf de eerste editie vrijwel altijd hetzelfde gebleven en in een gemoedelijke sfeer en met een spontaan karakter worden een achttal optredens gegeven. De gezongen teksten en voordrachten zijn allemaal in de eigen streektaal, waarbij meerdere artiesten speciaal voor deze avond, eigen of aangepaste teksten hebben geschreven. De presentatie is in handen van Frank Claessens en Ad Haans begeleidt de deelnemers muzikaal. Meer informatie is te vinden op www.veldeke-venray.nl.