Afbeelding
Foto:

Mien Eige Kraom opent binnenkort

Venray | Het idee is niet nieuw, maar wel voor Venray. Roel Folkerts opent op woensdag 15 november Mien Eige Kraom, een shop-in-shopconcept voor nieuwe en gebruikte goederen en producten.

De afgelopen maanden is Roel Folkerts volop bezig geweest om dit concept van de grond te krijgen.

"In de voormalige winkel van Pasch hebben we ruimte gecreƫerd voor ondernemers en particulieren die hun producten kunnen verkopen", legt de ondernemer uit. "Voor mij was het een uitdaging om deze winkel goed gevuld te krijgen. En dat lijkt aardig gelukt. Waar ik ben uitgegaan van een 50% invulling van de ruimte, zit ik nu al op 90% voor de eerste
periode."

Ondernemers en particulieren die iets te verkopen hebben kunnen bij Roel Folkerts een eigen stelling, schap of kledingrek huren.

"Dat kan voor een korte maar ook voor een langere periode. De mensen die nu ingestapt zijn zijn zeer divers. Handelaren die hier dagelijks mee bezig zijn maar ook mensen die hun zolder of kledingkast hebben opgeruimd. Een heel breed scala aan producten dus."

Er wordt met een centrale kassa gewerkt. "Alle producten die in de winkel staan zitten in het systeem en zo kan direct met de verkopende partij de transactie worden afgehandeld."

Roel Folkerts is zeer tevreden tot nog toe. "Ik heb gelijke concepten gezien in andere plaatsen waar het een groot succes is. Ik ben ervan overtuigd dat dat ook in Venray het geval zal zijn."