Afbeelding
Foto:

Uut de Pieël Live grandioos succes!

Venray | Bigband Flavour uit Venray kan terugkijken op een geslaagde show in de nieuwe zaal van de Schouwburg in Venray.

Uut de Pieël Live was zaterdagavond een 3,5 uur durend programma, waarin Flavour samen met zestien artiesten en een koor de uitverkochte zaal enthousiasmeerde.

Na afloop waren de reacties één en al lovend.

"Het publiek sprak over een mooie en gezellige avond met toffe, natuurlijke presentatoren. De muziek en show was zeer afwisselend en allemaal strak geregisseerd", aldus Bert Linders van Flavour. Prachtige nummers werden gezongen door gastartiesten die zich voor deden als Robbie Williams, Aretha Franklin, Frank Sinatra('s), Abba, Anouk, Within Temptation, Tina Turner (zie foto) en nog veel meer.

Linders: "De artiesten genoten met volle teugen nu ze een keer echt in de huid van hun idolen konden kruipen. Ze waren bijna niet te onderscheiden van de werkelijkheid. Al met al een zeer geslaagde avond die voor herhaling vatbaar is. Dus wie weet tot over een paar jaar."

Foto Jan Nabuurs.


Vogelexpositie in 't Brugeind

Meerlo | De Gevleugelde Vrienden Wanssum e.o. en Vogelvereniging Venray houden op zondag 12 november van 10.00 tot 14.00 uur een tentoonstelling van zang- en siervogels in 't Brugeind in Meerlo.

Op deze vogeltentoonstelling tonen de kwekers van de vereniging hun eigen kweekvogels.

Ongeveer driehonderd vogels van allerlei pluimage gaan hun best doen om er een gekleurd schouwspel van te maken.

Door keurmeesters worden de vogels gekeurd volgens standaardeisen.

Een van de vogels mag zich na afloop de algemeen kampioen noemen.

Bezoekers kunnen tijdens de tentoonstelling in 't Brugeind niet alleen de vogels bewonderen, maar ook veel over vogels aan de weet komen door in gesprek te gaan met de kwekers.