Afbeelding
Foto:

Overwinteren bij tante Jet aan de Maas

Blitterswijck | Als de gezellige zomerdrukte voorbij is verandert Veerhuys tante Jet van een toeristische trekpleister in een sfeervolle oase van rust en ruimte. De weidse blik over de Maas met voorbijtrekkende schepen, de vele watervogels en de op de andere oever grazende runderen, schilderen een onvergetelijk plaatje.

Wildkaart

Uiteraard serveert tante Jet ook dit jaar weer de lekkerste wildgerechten. Voor de liefhebbers een hertenbiefstuk of een combinatiegerecht met een heel wildpallet. Dit combineren met de heerlijke ambiance en een goed glas wijn: u wil nooit meer weg.

Elke donderdag en vrijdag "Tientjesdag"

Om u extra te laten genieten heeft Tante Jet elke donderdag en vrijdag haar "Tientjesdag".

Allerlei heerlijke hoofdgerechten voor slechts tien euro en er is al een driegangenmenu voor twee tientjes. Op de website van tante Jet, ziet u de hele actie.

Ontbijten aan de Maas

In de Serre aan de Maas ontbijten met uw familie of vrienden is een heerlijk begin van uw dag verse croissants, huisgemaakte jam en ga maar door. Van een eenvoudig ontbijt met zijn tweetjes tot een luxe champagne ontbijt en buffetten. Bijna alles is mogelijk aan de Maas. Ontbijten kan op reservering vanaf 09.00 uur.

In de winter is tante Jet geopend van donderdag vrijdag en zaterdag vanaf 12.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding