Afbeelding
Foto:

Najaarscompetitie TC Oostrum

Venray | Het tennisteam van TC Oostrum is er niet in geslaagd de najaarscompetitie te winnen. Na drie ronden stond TC Oostrum nog bovenaan, waarna in de speelronden vier en vijf de titel werd verspeeld.

Het team bestond uit Jacqueline van Kessel, Marcel Linskens, Marian Gommans, Marc van Dijck, Henriette van Bergen, Michel Gregoire, Astrid Vollenberg en Abe Hogeboom. In de KNLTB-najaarscompetitie heren dubbel 50+ kwamen Ruud Engels, Hay Freriks, Maarten Houba, Frans vd Kerkhof, Kees Moerkerk, Lowie Siebers en Martin Wijnhoven in actie. Dit team eindigde met zeven punten als vierde in de competitie. In het gemengd dubbel 50+ kwamen Jacques van der Meijden, Harry Jenneskens, Rita van de Elsen, Doke Verheijen, Riny Simons, Nelie Poels, Theo van de Pas, Wies Jeuken en Frans van de Kerkhof uit. Zij eindigden uiteindelijk op een derde plaats. Tijdens de clubkampioenschappen van TCO won het koppel Marian Gommans/Abe Hogeboom (foto) de finalepartij in het mixdubbel tegen Astrid Vollenberg/Leon van Soest. De finalepartij in het herendubbel werd vanwege een blessure van een van de spelers niet gespeeld. De titel ging naar het koppel Marc van Dijck/Paul van Haeren.


Nipte zege handbalsters

Tremeg-Manual 19-20 (11-13). Doelpunten Manual: Joy Jakobs (8x), Ankie Billekens (6x), Jonna Kessels (4x), Loes van Dijk en Maaike Lipman.

Gemert | De handbalsters van Manual wonnen in de tweede klasse nipt de uitwedstrijd tegen Tremeg: 19-20. In Gemert ontspon zich een gelijkopgaand duel tussen de twee subtoppers. In de eerste helft nam Manual een kleine voorsprong, maar verzuimden de Venrayse handbalsters al voor rust het duel te beslissen. De gasten misten meerdere doelrijke kansen, waaronder vijf strafworpen. Toch ging Manual met een klein voordeel de rust in: 11-13. In de tweede helft kwam de Venrayse ploeg goed uit de startblokken en liep uit naar een verschil van vijf doelpunten. In de slotfase toonde de thuisploeg veerkracht, de punten gingen echter mee naar Venray. Manual staat nu derde in de stand op gepaste afstand van koploper PSV 3. Die ploeg is zaterdagavond te gast in sporthal De Wetteling. De wedstrijd begint om 20.10 uur.