Advertorial

Kerstinspiratie opdoen bij Intratuin Venray

Venray | Intratuin Venray is helemaal klaar voor Kerstmis en kan niet wachten om de bezoekers te inspireren met de nieuwste trends en mooie producten. Kom daarom naar de Kerst Inspiratie Avond op woensdag 22 november van 18.00 tot 21.00 uur.

Er zijn verschillende activiteiten waaraan de bezoekers mee kunnen doen, zoals de workshops eucalyptuskrans, ster van mos of kerstkokodama maken. Daarnaast zijn er diverse demonstraties, komt de kerstelf een kerstgroet brengen en uiteraard is er muziek en zal de culinaire verwennerij niet ontbreken.

Workshops: Gedurende de Kerst Inspiratie Avond zijn er diverse workshops. Volwassenen kunnen aan de slag met een metalen ring en diverse soorten eucalyptus om een hippe groene krans te maken. Met mos, bamboe en lichtjes kan er een groene kerstster worden gemaakt. Of toch liever voor de kerstkokodama met een corokia erin? Opgeven voor de workshops kan bij de servicebalie van Intratuin Venray.

Win een magisch kerstdiner: Intratuin Venray geeft kerstliefhebbers dit jaar op een wel heel bijzondere wijze een voorproefje van Kerstmis. Met de actie Win een magisch kerstdiner kunnen kerstfanaten nu al geheel in kerstsfeer komen. Met een totaal verzorgd kerstdiner bij jouw Intratuin-vestiging welteverstaan.

Een betere plek om inspiratie op te doen en je alvast onder te dompelen in het kerstgevoel, is er niet. Wil je kans maken? Kijk dan op www.intratuin.nl/Kerstdiner en schrijf je in. Graag tot Ziens bij Intratuin Venray aan de Langstraat 133 in Venray, telefoon (0478)588585.


Klaar voor Feest vör iederiën

Overloon | Carnavalsvereniging De Huibuuke uit Overloon maakt zich op voor Feest vör iederiën. Op 11 november om 10.30 uur wordt het feest op het 14 Oktoberplein voor de kerk afgetrapt.

Tijdens het feest betreden Carnavalsband, Neppie Beppie, Hoondervel, Björn en Mieke, Ricky Corony, Altied noeit te laat, Afslag 7 en Goedzat het podium in Overloon. Tijdens Feest vör iederiën zal ook de nieuwe prins bekendgemaakt worden. Het buitenfeest is gratis toegankelijk. De muziek begint om 11.11 uur.