Voorzitter Venray Centraal legt hamer neer

VENRAY | Theo Klabbers, voorzitter van de ondernemersvereniging Venray Centraal, legt zijn voorzittershamer neer. In de voorjaarsvergadering van april 2018 zal hij de voorzittershamer overdragen aan zijn opvolger.

Theo Klabbers liet tijdens de ledenvergadering van Venray Centraal weten dat hij het voorzitterschap steeds moeilijker kan combineren met zijn eigen zaak, foto Dom Melskens. Klabbers is sinds 2013 voorzitter van de ondernemersvereniging Venray Centraal.


In de afgelopen jaren heeft Klabbers samen met zijn bestuursleden ontzettend veel werk verricht in het belang van het winkelcentrum van Venray. Zo baarde de leegstand hem en de vereniging grote
zorgen.

Theo Klabbers is dan ook opgelucht en blij dat er nu sprake is van een trendbreuk en dat het aantal winkels in Venray weer in de lift zit. Hij hoopt dat deze trend zich voortzet.

Wie Theo Klabbers gaat opvolgen, is nog niet bekend. Het bestuur van de ondernemersvereniging Venray gaat het komende half jaar op zoek naar een geschikte kandidaat.