4. Dimitris Touratzidis (Venray), Kees Gommans (Oostrum), Chris Wilschut (Oostrum), Sil Arts (BVV'27) en Lou van Kempen (BVV'27)        5

9. Bas Joosten (SSS'18), Koen Verlinden (SSS'18), Gijs Dinghs (Ysselsteyn), Dennis Teunissen (Ysselsteyn), Willem Karman (BVV'27), Danny Houwen (SVOC'01) en Kacper Ciupa (SV United)        4

16. Jarno Peeters (Venray), Armend Shala (Venray), Stef Janssen (Holthees), Tim Philipsen (Merselo) en Rik van de Pasch (United)        3

Ysselsteyn: vierde thuiszege op rij

Ysselsteyn-MVC'19 2-0 (0-0).

Doelpunten: Dennis Teunissen en Gijs Dinghs (strafschop).

YSSELSTEYN | Nieuwkomer Ysselsteyn blijft het uitstekend doen in de derde klasse C. De thuiswedstrijd tegen MVC'19 werd met 2-0 gewonnen. Het was alweer de vierde thuiswinst op rij van deze competitie.

Met vijftien punten uit zeven duels verbrak de Ysselsteynse ploeg het clubrecord uit het seizoen 1989/90.

De gasten uit Maasbree begonnen goed en de thuisclub had de nodige moeite met de tegenstander. In het eerste helft was het spel rommelig met weinig kansen. Dennis Teunissen zag zijn inzet gekeerd door de MVC-keeper.

Na de thee veranderde het spelbeeld niet. Twee hardwerkende ploegen streden voor de winst. Toch kreeg Ysselsteyn gaandeweg steeds meer een overwicht. MVC'19 had steeds meer moeite met het Ysselsteynse tempo. Halverwege de tweede helft viel de openingstreffer na een schitterende aanval. Uit een voorzet van Phil Versteegen zette Dennis Teunissen de thuisploeg op voorsprong: 1-0.

MVC'19 deed er een schepje bovenop maar echt gevaarlijk werden de bezoekers niet. Ysselsteyn kreeg de beste kansen om de wedstrijd te beslissen. De 2-0 viel vlak voor tijd. Dennis Teunissen werd neergelegd binnen de zestien. Gijs Dinghs liet zich dit buitenkansje niet ontnemen en hij schoot raak vanaf de penaltystip: 2-0.