Oostrum wint met 7-4 in bizar duel

Oostrum-VVV'03 7-4 (3-3).

Doelpunten: Chris Wilschut (2x), Marwin Hermans (2x), Nick Vergeldt, Kees Gommans en Wes Wilmsen.

OOSTRUM | Oostrum won thuis in een bizarre wedstrijd met 7-4 van VVV'03 in de vierde klasse E. De rood-witten startten bijzonder slecht en stonden al snel op een 0-3 achterstand.

Al direct ging doelman Dennie Plum in de fout: 0-1. Achterin werd de geblesseerde Ruben Nohlmans node gemist. Oostrum kwam er in de openingsfase totaal niet aan te pas. De rood-witten verloren alle duels en keek binnen twintig minuten tegen een 0-3 achterstand aan. Daarmee leek de wedstrijd al gespeeld. Toch gloorde er weer hoop toen Chris Wilschut, twee dagen eerder vader geworden, de 1-3 scoorde. Oostrum leefde helemaal op nadat Marwin Hermans, terug na een blessure, de aansluitingstreffer scoorde. Vlak voor rust scoorde Nick Vergeldt zowaar de 3-3 gelijkmaker.

Het duel kon weer alle kanten op. Na de thee was er nog een ploeg die voetbalde. Oostrum overblufte de Venlonaren die zo sterk aan het duel waren begonnen. Kees Gommans zette de thuisclub voor het eerst op voorsprong: 4-3. Marwin Hermans, Chris Wilschut en Wes Wilmsen voerden de stand verder op naar 7-3. Vlak voor tijd viel nog de 7-4.