Afbeelding
Foto:

Wandelclub
De Tol vijf jaar

Venray | Deze week bestaat wandelclub De Tol vijf jaar. Deze club heeft als doel het aanbieden van een gezonde en sociale activiteit voor hun leden. Bij deze club is ook plaats voor mensen met een beperking.

Sinds afgelopen jaar is de club actief vanaf De Tol, St. Jozefweg 50 in Venray. Hier komt de wandelaars elke donderdag vanaf 18.30 bijeen om vervolgens om 19.00 uur een wandeling van enkele kilometers te maken. Daarvóór en erna is er de mogelijkheid om samen gezellig een kop koffie etc. te drinken. Bij slecht weer organiseren de vrijwilligers een alternatief zoals een quiz of speluurtje. Het vijfjarig jubileum heeft de club zaterdag gevierd met een uitstapje in Gemert, bij het Boerenbondsmuseum, en een etentje bij Museumzicht in Overloon. Interesse om mee te wandelen? Neem dan contact op met Hay Philipsen via telefoon 0478-512554 of e-mail hayphilipsen@home.nl.


Theater met Deters

Overloon | In Overloon wordt op zondag 19 november vanaf 14.00 uur de theatervoorstelling Het leven in de palm van je Hand gehouden. Marjolein Cuijpers, Maartje Smedts en Henk Deters nemen de bezoekers mee op een theatrale reis door het land van brood, kaas en wijn. Volg het leven van een artiest, vol drama, passie, romantiek en humor. Droom weg met Franse chansons en romantische verhalen. Van Limburg naar Brussel en via Parijs naar het uiterste zuiden van Frankrijk. Onderweg begeleidt met liedjes van Jacques Brel en Edith Piaf, maar ook van Herman van Veen en Henk Deters.