Afbeelding
Foto:

Jubileumshow en reünie Oker

Overloon | Zang & theatergroep Oker uit Overloon houdt op zaterdag 18 november een grote reünie waarvoor zich inmiddels veel leden en oud-leden hebben aangemeld.

Iedereen die ooit tijdens het vijftigjarig bestaan lid is geweest van Jongerenkerk/ jongerenkoor Overloon, Young Sound, Zang & theatergroep Oker of heeft meegewerkt in een van de koren is van harte welkom. Aanmelden voor de reünie kan nog steeds. Dit kan door voor 10 november vijftien euro over te maken naar bankrekening NL63RABO0141414057 t.b.v. zang & theatergroep Oker Overloon. Bij de aanmelding reünie, naam en emailadres vermelden. Op de website van Oker staat alle informatie. De reünie vindt plaats bij Partycentrum Bos aan de Irenestraat in Overloon, aanvang 20.30 uur.

Op zaterdag 10 maart 2018 wordt de jubileumvoorstelling Het Pentagram Mysterie nog één keer herhaald in de schouwburg van Venray. Kaarten hiervoor zijn te bestellen via de website van de schouwburg www.schouwburgvenray.nl. Voor meer informatie www.oker-overloon.nl.

Foto: een groepsfoto uit 1998.


Lezing KVG

Venray | Maandag 13 november om 14.00 uur in de Kemphaan, Kennedyplein 1 in Venray, houdt Jan Nillesen een lezing met als titel Venray, de parel van de Peel, over de ontstaansgeschiedenis van het landschap rond Venray.

De Maas vormt de ruggegraat en de Peel het dak van Venray.

Jan Nillesen, een gepensioneerde onderwijzer, is een grote kenner van de natuur met een voorliefde voor aardrijkskunde. In 2011 werd aan hem door de Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging de ARJA-prijs uitgereikt voor de meest samenhangende beschrijving van natuur en landschap. Jan Nillesen is een boeiende verteller.

Woensdag 15 november om 14.00 uur start, voor degenen die zich daarvoor opgegeven hebben, de cursus werken met I-pad (Apple), bij de Seniorenservice, Prins Bernardstraat 12 A, Venray. Er wordt gewerkt in twee groepen: voor beginners en voor mensen met enige ervaring.

Woensdag 22 november is er weer een inloop-koffieochtend in Lunchcafé Uniek, de Bleek 31, van 10.30 tot 12.00 uur. Voor meer informatie kijk op de website www.kvgvenray.blogspot.nl.