Vertelling Licht

Overloon | In 't Helder in Overloon wordt op dinsdag 14 november vanaf 19.30 uur de vertelling Licht gehouden. De aanwezigen luisteren naar teksten, voorgelezen uit het gelijknamige boek, afgewisseld met beeld en muziek.

Eigenlijk is Licht het verhaal van iedereen, niemand uitgezonderd; de aarde en een verhaal. Niet voor niets kijken de aanwezigen tijdens de presentatie in de ogen van mensen, kinderen en dieren uit de hele wereld en zien ze prachtige landschappen. Het verhaal is nieuw en tegelijk oeroud. Het is verteld in alle culturen en alle tijden. Licht; een vertelling is een versie die geschreven is voor deze tijd. Licht is geschreven door Monique van der Zanden uit Vortum-Mullem. Het boek is uitgegeven door De Wereldboom en is na de vertelling te koop. De schrijfster is aanwezig, dus signeren is mogelijk. Meer informatie: www.lichtvertelling.nl. Aanmelden kan via e-mail t-helder@ziggo.nl of via telefoon (0478)641404, 06-27007511.

Crutzen bij Kukeleku

Horst | Cabaretière Eva Crutzen staat op zondag 12 november met haar derde voorstelling Opslaan Als op het podium in 't Gasthoes in Horst. Na haar eerdere deelname aan Kakelvers enige seizoenen geleden, is dit de eerste avondvullende voorstelling van de Maastrichtse die te zien is bij Kukeleku. Kaarten zijn beschikbaar via www.kukeleku.com of via de voorverkoopadressen bij VVV/Huis van de Streek Horst, Primera Sevenum en Jumbo Phicoop Sevenum.