Crescendo speelt Kat in de kelder

Ysselsteyn | Toneelvereniging Crescendo Ysselsteyn brengt dit jaar de komedie De kat in de kelder van schrijver Pol Anrys op de planken. Onder de leiding van regisseur Anita Rongen-Derks uit America, wordt er twee keer per week fanatiek gerepeteerd.

Kat in de kelder gaat over een kansarm gezin dat tijdelijk haar intrek neemt in de kelder van het huis van een oude majoor en zijn zure zus. Dan beginnen de problemen. Zeker als het huis grenst aan een bankgebouw en de vader van het gezin zijn kans schoon ziet om de jackpot binnen te halen.

Kat in de kelder is te zien op zaterdag 11 en vrijdag 17 november in de Smelehof in Ysselsteyn en op zondag 19 november in Schouwburg Venray. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.crescendoysselsteyn.nl.

Cambrinus

Horst | De band LabryƩnco staat op zondag 12 november op het podium van Cambrinus in Horst. Labryenco is een flamencoband, opgericht door Alain Labrie, voor insiders bekend als de gangmaker achter Luzazul, die eerder in Cambrinus voor een vol huis speelde.

De muziek van LabryƩnco omvat een mix van flamencogitaar, bas, virtuoos vioolspel en gepassioneerde flamencozang. Dit concert begint om 16.00 uur en tickets zijn te reserveren via www.cambrinusconcerten.nl en via alle VVV-kantoren in Noord- en Midden-Limburg.