Oproep figuranten

Venray | De band Rowwen Hèze speelt op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 januari in Schouwburg Venray.

Voor deze voorstellingen wordt gezocht naar drie groepen van elf personen die willen figureren als raad van elf tijdens de show. Dit mag een vereniging zijn, een sportclub of zelfs familieleden. Individueel opgeven mag ook.

Wie wil meedoen en de voorstelling gratis bij wil wonen met een speciale rol op het podium, kan een e-mail sturen naar r.creemers@schouwburgvenray.nl. Na de selectie ontvangen de gekozen figuranten een bericht met nadere informatie.

De optocht Over Drie Kier Alaaf staat in het teken staan van carnaval. Voor Rowwen Hèze begon het allemaal 33 jaar geleden met het ludieke protestlied Niks stront niks. Met dit carnavaleske lied kwamen ze op de nationale televisie, en het feest begon en het hield niet meer op. Al snel bleek de combinatie Rowwen Hèze en carnaval iets te explosief.

Sommige liedjes mochten destijds op carnavalsfeesten niet meer gedraaid worden vanwege het te uitbundige karakter en de explosieve uitwerking op het publiek. Maar die storm is gaan liggen en de muziek ging door.


Kienavond

Venray | ISBV Venray e.o. houdt op vrijdag 17 november een kienavond in zaal 't Veulen aan de Veulenseweg 49 in Veulen.

Tijdens de verschillende rondes zijn meerdere prijzen te winnen.

De kienavond begint om 19.30 uur en is voor iedereen toegankelijk.