Afbeelding
Foto:

Johnny Romein in Witte Hoeve

Venray | De Witte Hoeve in Venray is op zondagmiddag 10 december helemaal in kerstsfeer opgetuigd om Johnny Romein in stijl te ontvangen. De populaire volkszanger uit St. Anthonis presenteert die middag in het Venrayse zalencentrum zijn nieuwe cd-single Zuip Es Effe Door.

De cd-single is in de eerste week van november uitgebracht. Het is alweer een tijdje geleden dat Johnny Romein een single met levensliederen op de markt bracht. Romein bracht in 1992 de singles Je hebt me belazerd en Alie-mentatie uit. Een superstart van een succesvolle carrière. In 2006 stond hij zeven weken in de Mega Top 100, samen met Het Feestteam, met de single De vrolijke koster. Ook daarna was het niet stil rond Romein. Diverse cd's met een scala aan levensliedjes passeerden in de loop van de jaren de revue en hij bleef het middelpunt van de zogeheten smartlappenscène.

Ook nu is het weer een drukke tijd, vol tv- en radio-interviews, optredens, zaken regelen etc. En dan is hij natuurlijk ook druk bezig met de voorbereidingen op de cd-presentatie in de Witte Hoeve.

Het publiek kan tevens genieten van optredens van een aantal muzikale vrienden van de volkszanger, onder wie Django Wagner, de 'nieuwe Tante Leen' Soraya, Stanley Hazes (een volle neef van….), Otto Lagerfett, Danny Terp, Björna. Ook Johnny Romein zelf staat op de planken.

De presentatie begint om 15.00 uur en eindigt in de avonduren rond de klok van 22.00 uur. Een kaartje kost 7,50 euro p.p. en is te bestellen c.q. te reserveren bij de Witte Hoeve via telefoon 0478-581626 of e-mail info@dewittehoeve.com, en ook te koop/af te halen bij café Goesting en bij wijn- en bistrobar Samen in de Schoolstraat in Venray.


Alzheimer Café Venray open

Venray | Het Alzheimer Café Venray is op maandag 13 november weer open.

Het café is een maandelijkse informele bijeenkomst waar mensen met dementie, familieleden, hulpverleners en andere belangstellenden elkaar in een ongedwongen sfeer kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en te leren over dementie en aanverwante thema's. Het thema van de avond is De mantelzorger centraal: Waar sta ik, de mantelzorger?

Het Alzheimer Café Venray vindt plaats in De Kemphaan aan het Kennedyplein 1 in Venray. De aanvang is om 19.30 uur en de toegang is gratis. Voor meer informatie: Joke Halmans, telefoon 06-53730515.