Afbeelding
Foto:

Nieuwe auto Hofmans at Home

Cuijk | Hofmans At Home heeft een auto verloot. De nieuwe eigenaar heeft de nieuwe Opel Karl onlangs in ontvangst genomen.

Onder toeziend oog van Opel-dealer Dick Jetten en Marco Graat van het goede doel Make a Wish zijn de sleutels overhandigd aan de gelukkige nieuwe eigenaar. De verkoopactie, waarbij klanten gratis loten kregen bij aankoop van pvc-vloeren, laminaat, vloerbedekking, vinyl, relaxfauteuils, gordijnen of raamdecoratie, was een doorslaand succes in de maanden augustus en september.

'Wij wensen de gelukkige klant, die niet bij naam wilt worden vermeld, namens alle medewerkers van Hofmans at Home heel erg veel veilige kilometers en rijplezier toe', aldus Hofmans.


Theater en poëzie

Horst | In Theater Floral aan de Loevestraat 37 in Horst wordt op donderdag 7 december vanaf 19.30 uur de interactieve theaterbeleving Theater en poëzie gehouden.

Het is een interactieve theaterbeleving in het huis van emotie en energie met Hay Freriks. Zijn dichtbundels Achter de Schermen (2008) en Met een Knipoog (2016) zijn na afloop te koop. Aanmelden kan uitsluitend via e-mail info@
hayadvieseninterim.nl.