Ducrot verzorgt bijeenkomst RHM

Venray | Rühl Haegens Molenaar Accountants en Adviseurs houdt vrijdag 3 november zijn eindejaarsbijeenkomst.

Te gast is deze keer Maarten Ducrot, ex-wielrenner, tv-commentator en schrijver. Onder het motto Koersen met ballen staat onder andere het Moetisme op het programma, iets doen omdat je het moet, niet omdat je ervoor gekozen hebt. Een thema dat ook bij veel ondernemers actueel is. De bijeenkomst start om 15.00 uur met een ontvangst waarna om 15.30 uur de interactieve presentatie start. Deze is, inclusief een pauze, rond 17.00 uur afgelopen, waarna de bijeenkomst met een hapje en drankje wordt afgesloten. Aanmelden kan via de de website van Rühl Haegens Molenaar, www.rhmweb.nl.

Open dag NLMV

Venlo | De Noord-Limburgse Modelspoorweg Vereniging (NLMV) houdt op zondag 12 november de jaarlijkse open dag van 11.00 tot 16.00 uur.

De open dag wordt gehouden in het clubgebouw op het terrein van de Zorggroep Noord-limburg nabij de Witte Steen in Venlo. Deze keer zijn alle modelbanen in bedrijf. Op het luchtspoor rijden twee treinen, beveiligd met een echt blokbeveiliging. Alle modelspoorafmetingen zijn te vinden in het clubgebouw.