Afbeelding
Foto:

Bol Adviseurs 25 jaar in Venray

Venray | Op 6 november 1992 verzorgde Jos Waals, burgemeester van Venray, de officiƫle opening van het kantoor van Bol Adviseurs aan de Hoogakker 15 in Venray. Deze maand is deze organisatie 25 jaar gevestigd binnen de Venrayse gemeentegrenzen.

Aanvankelijk was de dienstverlening vooral gericht op ondersteuning op het gebied van belastingadvies en accountancy. Inmiddels heeft Bol zich ontwikkeld tot een allround bedrijfsadviseur voor ondernemers in het MKB-bedrijf. Het kantoor in Venray is de uitvalsbasis voor circa 40 medewerkers. Het kantoor in Venray was destijds de derde vestiging van Bol Adviseurs. Jarenlang was Frans Tijssen de drijvende kracht achter het kantoor. In 2010 trad Paul Lutters toe tot de directie. Vanaf dat moment trokken zij samen op. In 2016 nam Ivan Maes het stokje over van Frans Tijssen. Tijssen is overigens als adviseur nog steeds nauw betrokken is bij verschillende klanten van Bol Venray. Naast Venray heeft Bol ook vestigingen in Boxmeer, Nijmegen, Schijndel en Amsterdam.

Op de foto van links naar rechts: Frans Tijssen, Ivan Maes en Paul Lutters.


Kleindierenshow

Oostrum | KSV Venray e.o. houdt op zaterdag 11 november van 10.00 tot 22.00 uur en op zondag 12 november van 10.00 tot 16.00 uur de jaarlijkse kleindierenshow bij Wilms aan de Stationsweg 175a in Oostrum. Van konijn tot duif en van hoender tot watervogel, voor elke dierenliefhebber is er wel wat wils. Ook is er een tombola met altijd een prijsje voor de kleintjes. De toegang is gratis.