Afbeelding
Foto:

Jubilarissen SMT Oostrum

Oostrum | Muziekvereniging SMT uit Oostrum heeft zondag maar liefst acht jubilarissen gehuldigd.

Samen vertegenwoordigen zij 235 jaar lidmaatschap. Voorzitter Geert Janssen sprak ze toe en speldde ze vervolgens de welverdiende insignes op. Een mooie beloning voor al die actieve jaren als muzikant.

De jubilarissen: hoboïste Linda Moorrees is 15 jaar lid, Eric Tönnissen speelt tuba en is 15 jaar lid, trompettist Sjaak Blenckers is 25 jaar lid, Peter Gommans is slagwerker en 40 jaar lid, Marja Kessels is basklarinettiste en 25 jaar lid, Marian Vermeulen is 25 jaar actief als klarinettiste, Frank van de Venne is bassist en 40 jaar lid en Sraar Kessels is klarinettist en al 50 jaar lid.


Kaartconcours

Venray | In wijkgebouw Den Hoender in Venray gaat op donderdag 16 november het uit zes avonden bestaande kerstkaartconcours van start.

Van de zes avonden mag er een gemist worden voor de puntentelling. De volgende data zijn 23 en 30 november en 7, 14 en 21 december. Op donderdag 4 januari start er een nieuwe ronde. De spellen die gespeeld worden zijn rikken, kruisjassen en jokeren. De avonden zijn voor iedereen toegankelijk en starten om 19.30 uur.