Afbeelding
Foto:

Finishloop Start to Run

Venray | De afsluiting van de door ATV Venray gehouden cursus Yakult Start to Run; de Start to Finishloop is zaterdag gehouden.

Met de finishloop hebben de cursisten laten zien dat ze 20 minuten kunnen hardlopen. Yakult Start to Run is een programma van de Atletiek Unie waarmee onervaren lopers de eerste ervaringen met hardlopen kunnen opdoen. De cursisten gaan door met hardlopen bij ATV. Onder leiding van ervaren trainers bouwen ze verder aan hun conditie en de techniek van het hardlopen. Op 10 maart 2018 gaat een nieuwe Start to Run van start. Meer weten? Kijk dan op de website lopersgroep@atvvenray.nl.


SV Merselo zoekt leden

Merselo | SV Merselo is op zoek naar sporters die op zondag best eens tegen een balletje willen trappen in teamverband, gezellig onder elkaar. Vanwege diverse blessures is er een direct tekort aan spelers die het leuk vinden om te voetballen, maakt niet uit op welk niveau, voorop staat dat ze zin hebben om in een team te spelen. Kom een kijkje nemen op dinsdagavond, vrijdagavond of op zondag op sportpark De Voet aan het Grootdorp 99 in Merselo.