Afbeelding
Foto:

25 jaar Van Dam Vers in Venray

Venray | Al ruim 25 jaar is Van Dam Vers een begrip in Venray. De groente- en fruitspeciaalzaak startte toentertijd aan het Kapelaanspad met een traditionele winkel, met als vernieuwende producten salades en gesneden groenten.

In 1995 is de winkel naar een groter pand verhuisd in De Bleek. In de loop der jaren hebben ze de trends in de branche nauwlettend gevolgd met als resultaat een moderne vers-specialiteitenzaak. Het assortiment is inmiddels fors uitgebreid met belegde broodjes, verse sapjes en smoothies, soepen, maaltijden, toetjes en andere lekkernijen. Alles wordt dagelijks bereid in eigen keuken, en is makkelijk te portioneren, en is dus ook geschikt voor de kleine eter.

Uiteraard wordt er uitsluitend met verse producten gewerkt, zonder onnodige toevoegingen van kunstmatige stoffen. Heb je speciale producten nodig voor bijvoorbeeld een etentje, (bijna) alles is dagelijks te bestellen en de volgende dag in huis. Het Van Dam-team staat altijd klaar om klanten hierbij te helpen en te adviseren. Sinds dit voorjaar is er buiten ook een gezellig zitje, waar bezoekers rustig een broodje en/of sapje kan nuttigen. Binnenkort kan iedereen hier zelfs terecht voor een heerlijke 'coffee-to-go'. "Tijdens de feestweek laten we iedere dag proeven van de producten uit eigen keuken. In de aanbieding hebben we onder andere een handige, herbruikbare tas vol vitamines en een leuke tegoedbon. Je kunt ook meedoen aan onze Facebookactie en een cadeaubon winnen t.w.v. 25 euro. Nieuwsgierig geworden? Loop gerust eens binnen, ons team staat voor
je klaar."