Theatervoorstelling met Henk Deters

Overloon | In Overloon wordt op zondag 19 november vanaf 14.00 uur de theatervoorstelling Het leven in de palm van je Hand gehouden.

Marjolein Cuijpers, Maartje Smedts en Henk Deters nemen de bezoekers mee op een theatrale reis door het land van brood, kaas en wijn. Volg het leven van een artiest, vol drama, passie, romantiek en humor. Droom weg met Franse Chansons en romantische verhalen. Van Limburg naar Brussel en via Parijs naar het uiterste zuiden van Frankrijk. Onderweg begeleidt met liedjes van Jacques Brel en Edith Piaf, maar ook van Herman van Veen en Henk Deters.

Lezing Groei en Bloei

Deurne | Op uitnodiging van Groei en Bloei Deurne-Venray geeft Liesbeth Uijtewaal op woensdag 8 november een lezing in het Gerardushuis aan de Parkstraat 2 in Deurne.

Uijtewaal is eigenaar van tuin Merrigum in Neer. Deze tuin bevat verschillende Australische plantensoorten, uit ruim honderd geslachten en families. De tuin in sinds 1997 enorm gegroeid en enig in haar omvang in Europa. De lezing begint om 20.00 uur. Zie ook www.deurne.groei.nl.