Afbeelding
Foto:

Het Pentagram Mysterie

Overloon | Zang & theatergroep Oker presenteert op zondag 10 maart 2018 nog een keer de jubileumshow Het Pentagram Mysterie in Schouwburg Venray.

Kaarten hiervoor zijn te bestellen via de website van de schouwburg www.schouwburgvenray.nl. Op zaterdag 18 november is de grote Oker reünie bij Partycentrum Bos, aanvang 20.30 uur. Iedereen die ooit tijdens het 50-jarig bestaan lid is geweest van Jongerenkerk/jongerenkoor Overloon, Young Sound, Zang & theatergroep Oker of heeft meegewerkt in welke vorm is welkom. Opgave zo spoedig mogelijk. Kijk voor meer informatie ook op www.oker-overloon.nl.

Foto: Marcel Hakvoort.


The Embrassibles

Vierlingsbeek | The Embrassibles viert op zaterdag 18 november het tienjarig bestaan in zalencomplex Concordia in Vierlingsbeek.

Sinds de oprichting in 2007 mixt deze band jazz, funk en soul op een eigen wijze door elkaar. Denk daarbij aan een mix tussen Kyteman en Coolio. De avond staat ook in het teken van muzikale hoogtepunten uit tien jaar optredens in binnen- en buitenland. Daarnaast laat de band ook nieuw werk horen. Als feestelijke ondersteuning speelt coverband Ten50Two. Aanvang: 20.00 uur.