Oostrum gelijk tegen Melderslo

Oostrum-Melderslo 2-2 (1-2).

Doelpunten: Chris Wilschut (2x).

OOSTRUM | Koploper Oostrum speelde in de vierde klasse E met 2-2 gelijk tegen de vorige lijstaanvoerder Melderslo. Het is dringen geblazen in de top van de ranglijst. Belfeldia was de enige topploeg die de volle buit pakt en heeft nu de koppositie overgenomen. Oostrum volgt op een punt.

De bezoekers openden fel en kwamen al na vijf minuten op voorsprong: 0-1. Het gretige Melderslo miste daarna nog een paar goede kansen. Daardoor ontsnapte Oostrum aan een grotere achterstand. Halverwege de eerste helft werd Chris Wilschut diep gestuurd en na een goede actie scoorde hij de 1-1. Tien minuten later liep Ruben Nohlmans een blessure op. Juist op het moment dat Oostrum even met tien man op het veld stond sloeg Melderslo weer toe: 1-2. Ruben Nohlmans werd gewisseld voor Jac Cuijpers. Trainer Ron Spruit haalde middenvelder Kees Gommans terug naar de achterhoede Na de pauze maakte Oostrum jacht op de gelijkmaker. Die viel in de 70e minuut door Chris Wilschut die in een klutssituatie het meest attent was: 2-2. In de slotfase had Oostrum zelfs nog de winst kunnen grijpen maar dat zou niet terecht zijn geweest.